Deprecated: mysql_connect(): The mysql extension is deprecated and will be removed in the future: use mysqli or PDO instead in /home/webelede/public_html/system/database/mysql.php on line 6
Cégünkről

Cégünkről

Megbízhatóság, rugalmasság, minőség!

Az FPD Bt. 2006-ban alakult, kizárólag magyar tulajdonosokból és kollégákból álló vállalkozás. Cégünk elsősorban a horgászcikkek és az állateledelek forgalmazására fókuszál. Ezen a szakterületen viszonylag rövid idő alatt jelentős sikereket értünk el, melyet a vásárlóink számának folyamatos növekedése is igazol.

Az FPD Bt. kereskedelmi koncepciója, hogy a legkorszerűbb, legmodernebb, leginkább a jövő igényeit kiszolgáló termékeket kínáljuk vásárlóink és üzleti partnereink részére. Ennek érdekében több népszerű, és megbízható gyártóval kötöttünk megállapodást.

Az FPD Bt. a ROD HUTCHINSON, MIVARDI, BEST BAITS, STROFT, EGERFISH, SURETTI, VERSUS, MEIHO, TRAPER, GHEDA termékek magyarországi képviselője, illetve termékeinek importőre.

Körülményektől, feladattól függően igyekszünk a megrendelőink igényeinek megfelelni.

Cégünk vezetői és munkatársai komoly szakmai tapasztalattal rendelkeznek, így garantáljuk az Ön igényeinek megfelelő gyors, rugalmas és pontos kiszolgálást. Célunk, hogy hosszú távon sikeresek legyenek partneri kapcsolataink, ezt szem előtt tartva dolgozunk nap mint nap.

Számunkra kiemelten fontos a Partnereink jó hírneve és elégedettsége!

Ne feledje! Ránk mindig számíthat!